Blogjes en andere praat...

Gepubliceerd op 17 juli 2019 om 14:34

Welkom bij onze allereerste blog,

Vanaf dat wij samen (Irma en ik) de VOF zijn gestart begin dit jaar, en alles qua social media en de vernieuwde webpagina hebben opgezet en aangepakt, gaat het met onze Bed & Breakfast heel erg lekker.

Al vele gezellige gasten die (met hun gezin) genoten hebben van hun verblijf. Om jullie zo af en toe eens mee te nemen in hun enthousiaste verhalen, en hoe zij bijvoorbeeld zo bij ons terecht zijn gekomen, wil ik dit graag met jullie delen via deze blogjes.

Zo was er laatst een getrouwd stel dat elkaar vroeger heeft leren kennen in de trein. Dit jaar waren zij 25 jaar getrouwd en dit vierden zij samen in onze Mexicaanse trein. De zaterdag ervoor hadden zij een groot feest voor al hun familie en vrienden in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Helemaal in thema had zij ook een grote verrassing geregeld voor haar grote liefde. Zij had namelijk ooit een artikel bewaard over de Controversy Tram Inn dat jaren geleden in een magazine stond en ze hoopte maar dat het nog bestond! Zondag kwamen zij aan en liet ze de uitgescheurde pagina aan ons zien. Hij wist echt van niks!! Blij verrast was hij. Zij hebben enorm genoten van hun verblijf. Het was een mooi compleet plaatje zo. Dat zeer geslaagd in het hele thema past van hun leven samen.

 

Groetjes en tot de volgende blog,

Cindy

Reactie plaatsen

Reacties

Max
4 jaar geleden

Mexicaanse trein?
Het is toch een Blauwe Engel van de NS?