Hoog bezoek

Gepubliceerd op 14 september 2019 om 10:46

Deze week kregen wij hoog bezoek! De welbekende Youtuber "Bananenbuurman" ging aan de slag met het vervolg op zijn eerdere megahit "Sleep in a Train" die inmiddels al ruim 8 miljoen views heeft opgeleverd. Vele kinderen die hier komen slapen vragen ons dan ook vaak of die treinen hier nog steeds rijden. Nou.... nu wel!!

Al 3 dagen is Merijn, zoals hij in het echt heet, zoet met zijn ruim 100 meter spoor, mooie treinen en ontzettend leuke effecten. Het opbouwen deed hij samen met Fenna en Arno. Het filmen en bedenken van alle leuke extra's voor de film doet hij allemaal zelf. 's Avonds vertoeft hij in zijn andere 'Hobby'. De caravan waar hij gelijk zijn opnames terug kan kijken en beoordelen. Schrijft hij op wat anders moet. Wij genieten van alles wat hij doet in zijn opperste concentratie en oog voor elk detail en Thijs geniet van het spelen met de treinen tussen de opnames door. Want de Bananenbuurman is een echte kindervriend hoor!! Hij begrijpt heel goed dat Thijs er heel graag mee wil spelen! Het ligt dan ook door het hele huis uitgestalt en is voor ons dus uitkijken waar we lopen! Nieuwsgierig zijn wij vooral naar de laatste opname, dit beloofd een echte knaller te worden...

Voor het uiteindelijke resultaat moeten we nog wel even geduld hebben, het moet natuurlijk wel weer perfect zijn voordat het geplaatst wordt! dat is duidelijk! Maar, we houden jullie natuurlijk op de hoogte!

Groetjes Cindy 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.