• Wilt u reserveren? Stuur dan een mail met de gewenste data naar: reserveren@controversy.nl

Fotoboek

Frank en Irma kochten de boerderij in 1986. Al snel stond de motor van Frank niet meer alleen maar kwam ook een prachtige Fleetwood Cadillac uit 1958 in de woonkamer te staan. Deze hadden zij zelf gezocht in de USA en laten verschepen naar NL.

 

 

Irma wilde wel wat groters, dus voor haar 30e verjaardag kreeg zij haar Engelse Bus en werd deze vanuit Haarlem naar Hoogwoud versleept. Na een flinke opknapbeurt en een verbouwing werd deze bus de boerderij 'in gereden'. Met nu bovenin de bus, de slaapkamer van Frank en Irma.

Er werd nog meer verbouwd. Flink geschilderd en zo werd buiten naar binnen gebracht, een grote blauwe lucht met wolken werd het plafond. Er kwam zelfs een 'nieuwe' keuken, een HY Citroën. 

Een bootje werd omgetoverd tot bad, een Trabant doormidden geslepen, geschilderd en functioneerde als bank, alles werd in thema doorgevoerd...

In 1999 werden Frank en Irma, na een enthousiaste rondleiding bij het Amsterdams Openbaar Vervoersmuseum, de trotse eigenaars van 2 trams. De Kassel tram 303 van 1966 en de Duisburg tram 1208 uit 1944 (beide hebben nog gereden in Amsterdam). Deze 2 trams zijn compleet opnieuw ingericht en dienen nu als B&B

 

In 2000 kochten zij een straaljager, een Mig nr 8810 van de Tsjechoslowaakse Luchtmacht die te koop stond in Lutjewinkel. Helaas te klein voor een B&B maar heeft een mooi plekje gekregen in de tuin.

In datzelfde jaar werden zij getipt door (broer) Henk over een reddingsboot die naast een woonark in Amsterdam te koop lag. 

Frank, Irma, (buurtjes) Yvonne, Mike en Johnno zouden dat wel even regelen samen. Met een buitenboordmotor het IJ over naar Hoogwoud was het plan. Maar na een uurtje lag die motor op de bodem van het IJ en werden zij terug gesleept door de waterpolitie. Gelukkig was er een vriendelijke schipper die hun diezelfde dag nog naar Broek op Langedijk heeft gevaren. Vanaf daar is de UFO met een 'slepertje' en een kraan in de tuin gezet.