Home » Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Irma en Frank

Sinds de aankoop van deze boerderij in 1986 hebben wij niet stilgezeten en begon het allemaal met een Fleetwood Cadillac uit 1958 die in huis kwam te staan. 

Wij zijn het creatieve brein achter deze bijzondere Bed & Breakfast die sinds 2002 al menig enthousiaste gasten heeft mogen ontvangen. Wij hebben altijd wel weer nieuwe ideeën en samen met onze 'kinderen' als 'nieuwe buren',  gaan wij met z'n allen een fantastische toekomst tegemoet. Zo kunnen wij langzaam gaan afbouwen en lekker veel op vakantie. Wij hebben nog lang niet heel de wereld gezien...

 

 

Cindy en Marcel

Wij zijn Cindy en Marcel en samen met onze 2 kinderen Nikki en Thijs, komen wij eind mei hier ook definitief wonen. Wij hebben afgelopen jaar veel geklust en verbouwd in ons deel van de boerderij en kunnen er nu heerlijk, comfortabel met ons gezin wonen. Na het examen van Nikki is het dan eindelijk zover, dan gaan we echt over!! Nu wonen we er nog van vrijdag tot maandag en alle verdere vrije dagen en vakanties.

Vanaf 1 januari 2019 is Cindy mede eigenaresse van de Bed & Breakfast.

Met z'n allen hopen wij alle leuke plannen en frisse nieuwe ideeën voor de B&B te kunnen realiseren.

Als familie van Irma en Frank zit creativiteit in het bloed en kunnen wij onze ideeën de vrije loop laten gaan en hopen wij het 'conducteurs fluitje' uiteindelijk helemaal over te nemen.

Wij vinden namelijk dat hun levenswerk nooit verloren mag gaan.

Wij gaan ervoor en hebben er zin'an!