Hier kunt u coronaproof overnachten. Ook wij houden gepaste afstand. Zo kunt u evengoed genieten!

Home » Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Irma en Frank

Sinds de aankoop van deze boerderij in 1986 hebben wij niet stilgezeten en begon het allemaal met een Fleetwood Cadillac uit 1958 die in huis kwam te staan. 

Wij zijn het creatieve brein achter deze bijzondere Bed & Breakfast die sinds 2002 al menig enthousiaste gasten heeft mogen ontvangen.

Wij geven de touwtjes uit handen en de B&B over aan onze 'kinderen' en met hun als 'nieuwe buren', gaan wij met z'n allen een fantastische toekomst tegemoet. Zo kunnen wij langzaam gaan afbouwen en lekker veel op vakantie. Wij hebben nog lang niet heel de wereld gezien...

 

 

Cindy, Marcel, Nikki en Thijs

Wij zijn Cindy en Marcel en samen met onze 2 kinderen Nikki en Thijs bewonen wij de voorzijde van de boerderij. Wij hebben afgelopen 2 jaar veel geklust en flink verbouwd in ons deel van de boerderij en kunnen er nu heerlijk, comfortabel met ons gezin wonen. 

Vanaf 1 januari 2019 is Cindy mede eigenaresse van de Bed & Breakfast en draaien we met z'n allen dit gezellige bedrijf. Irma gaat steeds minder doen in de B&B en steeds meer genieten van vakanties en andere uitjes. 

Wij hopen dat wij alle leuke plannen en frisse nieuwe ideeën die wij hebben voor de B&B snel te kunnen realiseren.

Als familie van Irma en Frank zit creativiteit in het bloed en kunnen wij onze ideeën de vrije loop laten gaan en nemen wij het 'conducteurs fluitje' uiteindelijk helemaal over.

Wij vinden namelijk dat hun levenswerk nooit verloren mag gaan.

Wij gaan ervoor en hebben er zin'an!