U kunt nu al de trein of familietram reserveren (weekend, midweek of week) voor de zomervakantie 2022! (max. 4 pers. per accommodatie)

Home » Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Cindy, Marcel, Nikki en Thijs

Wij zijn Cindy en Marcel en samen met onze 2 kinderen Nikki en Thijs bewonen wij de voorzijde van de boerderij. Wij hebben afgelopen jaren veel geklust en flink verbouwd in ons deel van de boerderij en kunnen er nu heerlijk, comfortabel met ons gezin wonen. 

Vanaf 1 januari 2019 is Cindy eigenaresse van de Bed & Breakfast en draaien we met ons gezin dit gezellige familiebedrijf.  

Wij hopen dat wij alle plannen en frisse nieuwe ideeën voor de B&B snel kunnen realiseren. Moderniseren is een leuke uitdaging die wij beide graag willen aanpakken.

Wij vinden namelijk dat het levenswerk dat Frank en Irma zijn gestart, nooit verloren mag gaan.

Wij gaan ervoor en genieten van alle gasten die hier komen overnachten.

 

 

Irma en Frank

"Sinds de aankoop van deze boerderij in 1986 hebben wij niet stilgezeten, zij zijn het creatieve brein achter deze bijzondere Bed & Breakfast die sinds 2002 al menig enthousiaste gasten heeft mogen ontvangen."

Zij hebben de touwtjes uit handen gegeven en de B&B overgedragen. Samen gaan wij een fantastische toekomst tegemoet. Zij zijn heerlijk gaan afbouwen en lekker veel op vakantie! Tevens gaan zij in 2021 verhuizen naar Suriname.