Hier kunt u coronaproof overnachten. Ook wij houden gepaste afstand. Zo kunt u evengoed genieten!

Home » Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Irma en Frank

Sinds de aankoop van deze boerderij in 1986 hebben wij niet stilgezeten en begon het allemaal met een Fleetwood Cadillac uit 1958 die in huis kwam te staan. 

Wij zijn het creatieve brein achter deze bijzondere Bed & Breakfast die sinds 2002 al menig enthousiaste gasten heeft mogen ontvangen.

Wij geven de touwtjes uit handen en de B&B over aan onze 'kinderen' en gaan wij samen een fantastische toekomst tegemoet. Zo kunnen wij gaan afbouwen en lekker veel op vakantie en gaan wij op zoek naar een huis in een lekker warm en zonnig land. Plannen zat!

 

Cindy, Marcel, Nikki en Thijs

Wij zijn Cindy en Marcel en samen met onze 2 kinderen Nikki en Thijs bewonen wij de voorzijde van de boerderij. Wij hebben afgelopen 2 jaar veel geklust en flink verbouwd in ons deel van de boerderij en kunnen er nu heerlijk, comfortabel met ons gezin wonen. 

Vanaf 1 januari 2019 is Cindy mede eigenaresse van de Bed & Breakfast en draaien we met z'n allen dit gezellige bedrijf.  

Wij hopen dat wij alle plannen en frisse nieuwe ideeën voor de B&B snel kunnen realiseren. Moderniseren is een leuke uitdaging die wij beide graag willen aanpakken.

Als familie van Irma en Frank zit creativiteit in het bloed en kunnen wij onze ideeën de vrije loop laten gaan en nemen wij het 'conducteurs fluitje' uiteindelijk helemaal over.

Wij vinden namelijk dat hun levenswerk nooit verloren mag gaan.

Wij gaan ervoor en genieten van alle gasten die hier komen overnachten.