Home » Reserveren en Reviews

Reserveren en Reacties

Verwen Service...

Wilt u gebruik maken van onze Pick-up Service? Onze privé chauffeur maakt hier graag tijd voor vrij. Halen en brengen vanaf station Hoorn of Obdam 

Kosten voor deze bijzondere dienst            € 12,34 

Reserveringsaanvraag formulier

Reacties en Reviews gasten

Rating: 3 sterren
2 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Cees Beukel van den
2 maanden geleden

Vorig jaar in de najaars vakantie een overnachting gehad in de familie tram en me broer in de Franse tram. Door omstandigheden konden wij pas later in de avond arriveren. Me broer was 's-middags al hartelijk ontvangen. En wij werden 's-avonds hartelijk ontvangen door Cindy. Ze had de verwarming al voor ons aangezet in de tram. Zelf waren we verrast dat de tram helemaal compleet was ingericht. Zelfs met twee douches. Het uitgebreide onbijt stond al klaar in de koelkast en de broodjes konden we zelf afbakken in het oventje. ' s-ochtends hebben we een uitgebreide rondleiding gehad door Cindy en dan zie je pas hoe byzonder deze B&B is. Kortom een echte aanrader op een geweldige locatie.

Seth Leenman
9 maanden geleden

Wat een prachtige locatie hebben jullie! Samen met Cindy hebben wij afgelopen week in samenwerking met LoyaltyRide een prachtig artikel samengesteld over jullie prachtige AIRBNB locatie dat verspreid gaat worden op www.loyaltyride.nl/blog

Dankjewel hiervoor!

Met vriendelijke groet,
Seth Leenman
www.loyaltyride.nl

Arnoud de Bruijn
10 maanden geleden

By far, meest bijzondere overnachting die we ooit hebben gehad!

Jolanda van Veen
10 maanden geleden

Heel gastvrij ontvangen en uitgebreid rondgeleid. Was, na paar jaar, nog steeds heel bijzonder en leuk. En een geweldig ontbijt!

Fred
10 maanden geleden

Irma en Frank zijn hele aardige mensen, Leuk om dit alles bij elkaar te zien staan. Een heel lekker ontbijt gehad. Bijzonder om in een tram te slapen.