• Wilt u reserveren? Stuur dan een mail met de gewenste data naar: reserveren@controversy.nl

Volg alle stappen om de reservering af te ronden. Lukt het niet hieronder te reserveren? Stuur dan hier het aanvraag formulier in en stel uw vraag. Vergeet niet de voorkeursdatum en accommodatie en aantal personen dan te vermelden. Let op, alleen de data die vrij is, is zichtbaar. 

 

Reserveren en Reacties

Reacties en Reviews gasten

Reviews van bed en breakfast Controversy Tram Inn in Hoogwoud
Rating: 2.84 sterren
25 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Davina
2 jaar geleden

Super ontvangen en rondleiding gekregen. Keken onze ogen uit, zo geweldig allemaal. Ook super vriendelijk. Hadden voor Mexicaanse gekozen. Is nog mooier dan op de foto's. Echt een aanrader!

Lou
3 jaar geleden

Fantastisch
Lou, mei 2020
Positieve ervaringen
De ontvangst was heel hartelijk ondanks de 1.5 meter regel.
Echt mensen met passie en hart voor de zaak.
Dat voel je en dat zie je.
Wat een mooie omgeving en wat n luxe in die tram’s en trein.
Er ontbreekt Je echt aan niets.
Bovendien zijn ze helemaal coronaproof.
Het was n verademing in deze toch wel rare tijd.
Top tijd gehad.
Ze gaan ons er zeker vaker zien!

Cees Beukel van den
3 jaar geleden

Vorig jaar in de najaars vakantie een overnachting gehad in de familie tram en me broer in de Franse tram. Door omstandigheden konden wij pas later in de avond arriveren. Me broer was 's-middags al hartelijk ontvangen. En wij werden 's-avonds hartelijk ontvangen door Cindy. Ze had de verwarming al voor ons aangezet in de tram. Zelf waren we verrast dat de tram helemaal compleet was ingericht. Zelfs met twee douches. Het uitgebreide onbijt stond al klaar in de koelkast en de broodjes konden we zelf afbakken in het oventje. ' s-ochtends hebben we een uitgebreide rondleiding gehad door Cindy en dan zie je pas hoe byzonder deze B&B is. Kortom een echte aanrader op een geweldige locatie.

Seth Leenman
4 jaar geleden

Wat een prachtige locatie hebben jullie! Samen met Cindy hebben wij afgelopen week in samenwerking met LoyaltyRide een prachtig artikel samengesteld over jullie prachtige AIRBNB locatie dat verspreid gaat worden op www.loyaltyride.nl/blog

Dankjewel hiervoor!

Met vriendelijke groet,
Seth Leenman
www.loyaltyride.nl

Arnoud de Bruijn
4 jaar geleden

By far, meest bijzondere overnachting die we ooit hebben gehad!

Jolanda van Veen
4 jaar geleden

Heel gastvrij ontvangen en uitgebreid rondgeleid. Was, na paar jaar, nog steeds heel bijzonder en leuk. En een geweldig ontbijt!

Fred
4 jaar geleden

Irma en Frank zijn hele aardige mensen, Leuk om dit alles bij elkaar te zien staan. Een heel lekker ontbijt gehad. Bijzonder om in een tram te slapen.