Home » Webshop

Webshop

Treinkaartje 

Wilt u iemand verrassen met een bijzonder cadeau? Het is nu ook mogelijk om een cadeaubon te geven in vorm van een 'treinkaartje'.
1 cadeaubon kost € 100,00 en geeft recht op een overnachting in onze luxe Mexicaanse trein en is inclusief uitgebreid ontbijt voor 1 persoon.

Do you want to 
surprise someone in a special way? You can give this ticket and surprise a friend or family with this unique giftcard. These vouchers are  € 100,00 each. (total value of 1 adult incl. breakfast for one night).

Tramkaartje

Wilt u iemand verrassen met een bijzonder cadeau? Het is nu ook mogelijk om een cadeaubon te geven in vorm van een 'tramkaartje'.
1 cadeaubon kost € 60,00 en geeft recht op een overnachting in 1 van onze trams inclusief uitgebreid ontbijt voor 1 persoon.

Do you want to surprise someone in a special way? You can give this tram ticket and surprise a friend or family with this unique giftcard. These vouchers are € 60,00 each. (total value of one adult incl. breakfast for one night)

Een leuke herinnering aan uw verblijf of een originele hoes voor de cadeaubon? Een dvd van de Controversy Tram Inn is gewoon een leuk hebbedingetje
A dvd from the Controversy Tram Inn.

Can a.lso be used as a cover for the voucher!

 

Dat is uniek! een DVD over hoe onze trein vanuit Haarlem hier is gekomen! Leuk om cadeau te doen! Let op! Bij aankoop van het 'treinkaartje' krijgt u deze dvd er gratis bij.

How nice! A dvd about how the Mexican Train(the blue angel) has arrived at our place.

Just a fun thing to have if you love Dutch trains.

But there is more!! You get this dvd for FREE when you buy the train ticket voucher!