Home » Feestlocatie en verhuur Trouwauto

Feestlocatie 

Zoekt u nog een originele locatie om uw (verjaardag-, bruiloft) feest te vieren? 

Bij de Controversy Tram Inn hebben wij buiten, maar ook bij slecht weer, binnen ruimte genoeg voor max. 80 zitplaatsen en max. 120 gasten. Wilt u het helemaal uit handen geven of neemt u het liefste uw eigen cateraar, dj, band etc. mee? dit kunnen wij natuurlijk allemaal samen met u bespreken tijdens een kennismaking gesprek.

Wij nodigen u dan ook graag uit en leiden u graag rond op ons terrein. Samen met jullie wensen/ideeën kunnen wij veel voor jullie betekenen. Er kunnen zelfs een aantal gasten blijven overnachten in de trein en de trams (8-10 volwassenen). 

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Bruidssuite

Jullie huwelijksnacht vieren in een luxe ingerichte trein? Houden jullie wel van originele en aparte overnachtingen? Dan zijn jullie bij de Controversy Tram Inn op het juiste adres.

Een ruime accommodatie dat naast een heerlijk bed, een ruime jacuzzi en een uitgebreid ontbijt, veel privacy en rust garandeert.

Heerlijk bijkomen na jullie huwelijksdag en cadeaus openmaken met nog even een glas champagne, of juist bij binnenkomst gelijk de jacuzzi in en daarna op groot scherm en beamer genieten van een filmpje, of gelijk door naar bed? Het is aan jullie, alles kan!

’s Morgens heerlijk uitslapen en genieten van het ontbijt bovenop de trein? Via de trap aan de achterzijde van de trein bereikt u het privé ‘DAF-terras’ en heeft u wijds landelijk uitzicht.

Wij zijn een kleinschalige Bed & Breakfast en bij ons staan onze gasten op nummer 1

Fleetwood Cadillac Limousine uit 1958

Wilt u het hele plaatje compleet maken?

Reserveer dan ook onze chauffeur. Hij rijdt jullie dan in stijl met onze Fleetwood Cadillac uit 1958.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Externe Links